Правителството вече потвърди, че студентите, които започват академичното си обучение през

...
Правителството вече потвърди, че студентите, които започват академичното си обучение през
Коментари Харесай

Лондон ще приема студентите от ЕС през 2020 г. по досегашните правила

„ Правителството към този момент удостовери, че студентите, които стартират академичното си образование през септември 2020 година, ще бъдат одобрявани по досегашните правила. Запазват се таксите за образование. Студентите ще могат да употребяват финансирането за целия интервал на образование и да обитават във Англия. Това решение беше публично оповестено от държавното управление “, съобщи Флориза Мартинес, отговорник по приема на задгранични студенти в Coventry University, която взе участие в интернационалното ревю „ Световно обучение ”, съобщи БГНЕС.

„ Големият въпрос е какво ще се случи след 2021 г. Все още няма информация за това. Дори Англия да излезе от съюза, имам вяра, че държавното управление ще се опита да измисли някаква по-лека форма за банкет на студенти от Европейски Съюз. Дори в случай че би трябвало да вадят визи, само че въпреки всичко да имат опция да продължат да учат във Англия ”, сподели Мартинес и посочи, че в университета им се образоват над 3000 студенти от Европейски Съюз.

Координаторът на форума Николай Христанов съобщи, че в него вземат участие над 70 международни просветителни институции като от тях над 30 са от Англия. Нашата страна е показана от Американския университет в Благоевград.

Образователният конгрес продължава на 7 октомври в Пловдив и на 8-ми в Бургас.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Ко
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР